Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

WEB https://reyhanliogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Reyhanlı Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü Değirmenkaşı Mah. Atatürk Cad. Dış kapı No 59 iç kapı no 1 Adres no 2647062351 Reyhanlı HATAY
VİZYON : Öğretmenlerimizin; Meslekî ve kültürel gelişmelerine, hizmet içinde ortaya çıkacak eğitim ihtiyaçlarının giderilmesine, davranış ve işbirliği içerisinde olmalarına, birbirleri ile tanışmalarına, kaynaşmalarına ve dayanışmalarına, sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanmasına, aileleri ve çevreleri ile sürekli ve olumlu ilişkiler içinde bulunmalarına, öğretmenler günü kutlamalarına, ölüm ve hastalık hallerinde dayanışma içinde olunmasına, öğretmenlerimiz tarafından istenilen ve tercih edilen bir kurum olabilmek ve katkı sağlayabilmek
MİSYON : Öğretmenlerimize, hizmet içi eğitim faaliyetlerine eğitim merkezi veya yardımcı birim olarak gerekli desteği sağlamak, hizmet içi eğitim faaliyetlerine katılanların kültürel ve çevre gezilerine, faaliyetlerin açılış ve kapanış törenlerine, benzeri organizasyonların yürütülmesine yardımcı olmak, öğretmenlere yönelik olarak, öğretim yöntem ve teknikleri ile diğer meslekî konularda kurslar, paneller, çalışma toplantıları düzenlemek, işletmelerde meslek eğitimi uygulaması kapsamında meslekî ve tekniköğretim okul ve kurumları öğrencilerinin beceri eğitimi yapmalarına katkı sağlamak için varız.
BAŞARILAR :

Otel Odası :2
Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : kömür
Pansiyon : Kurumumuzda 14 otel odasında 31 yatak bulunmaktadır. Ayrıca kurumumuzun bünyesinde binanın 3. katında 150 kişilik bir düğün salonu, giriş katında 75 kişilik toplantı salonu ve bahçede 60 kişilik lokal bulunmaktadır.
Servis :
Ulaşım : Kurumumuz ilçe merkezindedir
Yerleşim Yeri : Değirmen kaşımh Atatürk cd no 93 REYHANLI
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 35 km mesafededir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :